Svetsning

Vi erbjuder svets- och legoarbeten inom plåt, rostfritt och aluminium. Vi klarar både stora och små serier av plåtproduktion och legotillverkning.

Läs mer om våra svetstjänster

Verkstad

Stuguns Svets o Mek AB, har funnits i snart 35 år, varav 23 år i nuvarande lokaler. Vi tillverkar, servar och reparerar i princip allt.

Läs mer om vår verkstad

Verkstad

verkstadStuguns Svets o Mek AB, har funnits i snart 35 år, varav 23 år i nuvarande lokaler. Vi tillverkar, servar och reparerar i princip allt och alla fordon som finns. 

Vi är ett företag som erbjuder tjänster och legoarbeten till företag eller privatpersoner. Vi har ett brett kunnande och en komplett verkstad och vi kan erbjuda dig som kund prisvärda, bra produkter och tjänster. I vår verkstad tllverkar vir både serier, enstaka maskindetaljer och verktyg. I vår maskinpark finns fleroperationsmaskiner, palletmaskiner vertikal och horisontell, cnc-svarvar, traditionella svarvar och fräsar för olika bearbetningar.

Vi åtar oss såväl mindre kaparbeten som större och långsiktiga arbeten. Förutom att tillverka och reparera, kan vi också medverka vid konstruktion av detaljer för att få dem optimalt anpassande för både tillverkning och användningsområde.

Fräs & Svarv

svarvFör att ta fram en produkt av hög kvalitet, krävs kunskap om maskinhantering i kombination med manuellt arbete och ett gott hantverkskunnande. Vi på Stuguns Svets & Mek kan erbjuda hela paketet.

Vi utför avancerade legoarbeten inom allt som inbegriper svarvning, fräsning eller svetsning. För framtagning av så väl enskilda detaljer som kompletta maskiner. Våra maskiner ger oss möjlighet att tillverka komponenter med stor precision. Ni får en säker och effektiv produktion med en hög kvalitet.

Vi kan hjälpa dig med att tillverka produkter, verktyg och maskiner efter dina önskemål. Vi söker alltid nya spännande projekt, kontakta oss idag!

Svetsning i vår svetsverkstad

svetsI vår svetsverkstad som är en del av vår mekaniska verkstad erbjuder vi svetsning och legoarbeten inom plåt, rostfritt och aluminium. Vi klarar både stora och små serier av plåtproduktion och legotillverkning. Vårt koncept är snabb leverans till marknadsmässiga priser. Vi gillar utmaningar och vi är otroligt bra på att lösa problem för att ni ska få just det ni vill ha.

Svetsar som håller

Svetsning handlar ofta om att ge en extra styrka som krävs för att en produkt ska hålla måttet länge. När man till exempel skapar gallerprodukter som ska användas i förråd som väggar och dörrar så kan man ju inte vara nog så petig med hållbarheten och skyddet mot inbrott. Det får helt enkelt inte brista i någon vinkel eller vrå, och med legosvetsning så ser man till att jobbet utförs på rätt sätt i enlighet med den produkt eller komponent som man tar fram.

Anlita oss så kan du vara säker på att du får ett profesionellt utfört svetsjobb.

Kontakta oss

Stuguns Svets o Mek AB 
Industrivägen 4, 844 51 Stugun,
Tel:
0695-105 11
stugunssvetsmek@autoexperten.se

Autoexperten verkstad

Autoexperten reparerar och servar din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner vilket inte påverkar nybilsgarantin.
Vårt marknadsområde är Östersund, Hammarstrand, Bräcke och Stugun.